Julelys på Crossbridge Energy-tank

Julelyset er tændt på en af Crossbridge Energy A/S’ tanke i Fredericia. Tanken er nemlig taget ud af drift til vedligehold, og i forbindelse med dette arbejde er der opsat lange lyskæder hele vejen rundt om tanken, som er 27,5 meter i diameter og 12 meter høj.

Selvom lyset ser jule-hyggeligt ud, så er det faktisk ikke opsat på grund af julen, men som arbejdslys for de folk, der arbejder med vedligeholdelsesopgaven. På denne tid af året, hvor dagene er korte og dagslyset derfor begrænset, så er arbejdslys nødvendigt.

Der er tale om LED-lyskæder, som er særdeles effektive. De er 50 meter lange og kan hænges op overalt, også indvendigt ved hjælp af magneter, og så kan de forlænges alt efter behov. I modsætning til tradionelt lys fra arbejdslamper, så dækker kædernes lys hele området. Arbejdslamper har et mere begrænset areal, de lyser op.

Udover julelyset, så er tanken også delvis pakket ind i såkaldt offshore-dug, der også er med til at give det meget juleagtige lysskær.

Tanken indgår i det omfattende tankvedligeholdelsesprogram, som Crossbridge Energy raffinaderiet opererer med, og den kommer efter planen tilbage i drift i slutningen af februar 2022.

Men lige nu i juletiden fremstår tanken med et meget juleagtigt udtryk.