Nyheder

 

 

Pressemeddelelse

8. juli 2024

Energistyrelsens forhåndsgodkendelse af certificering af grønne brændstoffer sikrer anvendelsen af grøn brint i Danmark

2023 var et tilfredsstillende år

29. maj 2024

Året 2023 blev et tilfredsstillende år for Crossbridge Energy A/S trods udfordringer. Men producenten af mere end 35 % af det danske behov for flydende brændstof har fokus rettet fremad mod den grønne omstilling og forsyningssikkerhed.

Flaren vil være større

19. maj 2024

Crossbridge Energys flare vil forventeligt være større end normalt, og dermed synlig fra stor afstand. Det vil den være på grund af udfald af anlæg.

Reparationsarbejdet er i proces, men vil strække sig over nogle dage. Derfor vil flaren formentlig også kunne ses, når der d. 20. maj er Royal Run i Fredericia.

Hvor får vi kulstof fra til at erstatte råolie i fremtiden?

30. april 2024

Råolie skal erstattes med noget andet for at kunne producere fremtidens grønne brændstof til fly, skibe og en del af den tunge trafik.

Vedligeholdelsesarbejde hos Crossbridge Energy

11. april 2024

På grund af nødvendigt vedligeholdelsesarbejde vil raffinaderiets flare, flammetårnet, vil se anderledes ud fra d. 14. april, og der vil eventuelt også kunne ses mere røg fra hovedskorstenen.

Crossbridge Energy renser og vedligeholder fra 28. februar

28. februar 2024

Crossbridge Energy Raffinaderiet i Fredericia lukker fra den 28. februar 2024 flere af anlæggene i processen ned på grund af et planlagt rense- og vedligeholdelsesarbejde.

Minister så på brintbehov i storskala

26. februar 2024

Klima-, energi- og forsyningsminister Lars Aagaard gæstede Crossbridge Energy mandag d. 26. februar 2024 for at se nærmere på behovet for grøn brint i storskala. Med på turen var bl.a. også ordfører Henrik Frandsen (M)

Dronning Margrethe II besøger startskuddet på dansk PtX-eventyr

1. september 2023

Hendes Majestæt Dronning Margrethe II har i dag, i anledning af sit sommertogt-besøg i Fredericia, besøgt HySynergy hvor det danske PtX-eventyr tager sin begyndelse.

Erhvervsminister Morten Bødskov besøger HySynergy for at drøfte grønne brændstoffer og det næste store eksporteventyr

16. august 2023

Erhvervsminister Morten Bødskov har i dag besøgt Everfuel og Crossbridge Energys brintprojekt HySynergy for at drøfte grønne brændstoffer og det næste store eksporteventyr.